petak, 9. listopada 2015.

3. Catrice Cosmetics: Maskare

Hola chichas! Evo i 3. post o mojim Catrice proizvodima. Danas ću vam predstaviti svoje 4 Catrice maskare, točnije 3 maskare i jedna vlakna za produljivanje trepavica.
Pa krenimo.

Catrice All Round Mascara

Zapravo je prva Catrice maskara koju sam kupila i to ful na brzinu sam je zgrabila jer mi je trebala privremena maskara dok ne nabavim neku skuplju.


Ali, nažalost, ništa od nje. Niti duljina, niti volumen. Kao da sam stavila crnu vodu na trepavice + ako dodate slojeve se samo počnu sljepljivati.


Ovu maskaru nikako ne preporučujem nikome. Jako me razočarala. Evo efekta na mojim trepavicama: 


Catrice The Giant 

Na ovu maskaru sam se odlučila kad sam vidjela da ima vrlo sličnu četkicu kao moja najdraža maskara - Lancome Hypnose Doll Eyes. No, da li je i učinak isti?


Ovo je jako dobra maskara za male novce, više za svakodnevnu uporebu, vodootporna, daje volumen i blagu duljinu ali se ne može usporediti s Lancomovom.


Što se tiče dugotrajanosti, traje do kad se je ne skine s odstranjivačem šminke i ne trusi se tokom dana. Sve u svemu vrlo dobra maskara. Evo kako izgleda na mojim trepavicama:


Catrice Glam & Doll 

Ovo je zadnja Catrice maskara koju sam kupila i nije mi sjela iz prve. Kad sam je prvi put nanjela bila je jako vodenasta, spuštala mi je prethodno uvinute trepavice i preslikavala se na sve strane.


No ubrzo sam joj dala drugu šansu, i od tada je koristim na svakodnevnoj bazi tj. ne nosim je samostalno već u kombinaciji s eyelinerom.


Odlična maskara, vrijedi puno više nego što košta. Traje cijeli dan, predivno produlji trepavice i doda volumen. Ali naravno ima tu i jedna mana koja nažalost nije izostavljiva. Otkad je koristim čini mi se da mi masovno otpadaju trepavice ali nisam 100% sigurna da je zbog nje. 
Evo izgled na mojim trepavicama:


Catrice Lash Boost 

Ovdje se radi o jednim vlaknima za produživanje trepavica. Čim sam ih ugledala odmah su bila moja. Koriste se na način da se stavi jedan sloj bilo koje maskare, jedan sloj vlakna, i onda drugi sloj bilo koje maskare.


Vlakna su zapravo kao komadići vate koji naprave taj "False Lash" efekt, tj dodaju volumen i duljinu. Meni su se jako zasvidjela i naprave stvarno drastičnu razliku.


Na slici ispod sam stavila vlakna u kombinaciji sa Catrice Glam & Doll o kojoj sam pisala iznad. Sve u svemu sviđaju mi se:


To bi bilo to, još preostaje zadnji Catrice post o mojim proizvodima za usne koji ću ubrzo natipkat. Nadam se da vam se post svidjeo i stay tuned. Hvala na čitanju.

xoxo, Petra


2 komentara:

  1. imam slicnu maskaru kao Catrice Glam & Doll samo je ona ljubicasta i mogu reci da je odlicna :) isprobaj kad budes mogla :D

    mozes pogledat i moj blogic :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam i za tu! Ali kao šta piše u zadnje vrijeme mi jako ispadaju trepavice pa izbjegavam isprobavanje novih maskara i uvijač. :/
      Svakako cu baciti oko :)

      Izbriši